Olivenolie

Beskyttet Oprindelsesbetegnelse (BOB)

Det er blevet certificeret af certificeringsorganet & amp; (AGROCERT) og har den særlige mærkning af Den Europæiske Union, som udelukkende anvendes i Beskyttet Oprindelsesbetegnelse (BOB) og Beskyttet Geografisk Betegnelse (BGB). Læs mere på Fødevarestyrelsens hjemmesiden.

Oliven

Økologisk Oliven

Det er blevet certificeret af organisationen for kontrol og certificering af økologiske produkter og har den særlige etiket for Den Europæiske Union.

Honning

Økologisk Honning

Det er blevet certificeret af organisationen for kontrol og certificering af økologiske produkter “DIO” og har den særlige etiket for Den Europæiske Union.

Standardisering

Det har certificering i behandling og emballering af honning i glasburer og metalpander i henhold til fødevaresikkerhedsstyringsstandard af TUV NORD

Standardisering-Produktion

Det har certificering i behandling og emballering af honning i glasburer, plastikbeholder og metalpander i henhold til fødevaresikkerhedsstyringsstandard af TUV Austria Hellas.

Krydderier - Urtete

Økologiske krydderier – Urtete

Alle af vores krydderier er blevet certificeret af organisationen for kontrol og certificering af økologiske produkter “DIO” og har den særlige etiket for Den Europæiske Union.

Rosiner

Bjerg Te

Soltørrede figner

Vin