Olivenolie

Økologisk Olivenolie

Det er blevet revideret og certificeret af den græske organisation for kontrol og certificering af økologiske produkter og af Den Europæiske Union til produktion og standardisering af økologisk ekstra jomfruolie.

Agrocert – Beskyttet Oprindelsesbetegnelse (BOB)

Det er blevet certificeret af certificeringsorganet & amp; (AGROCERT) og har den særlige mærkning af Den Europæiske Union, som udelukkende anvendes i Beskyttet Oprindelsesbetegnelse (BOB) og Beskyttet Geografisk Betegnelse (BGB). Læs mere på Fødevarestyrelsens hjemmesiden.

Produktion

Det har produktion certificering ifølge fødevaresikkerhedsstyringsstandard af TUV AUSTRIA HELLAS EN ISO 22000:2005

Standardisering

Det har certificering i standardisering i henhold til fødevaresikkerhedsstyringsstandard af TUV AUSTRIA HELLAS EN ISO 22000:2005

Kosher

Kashrut er betegnelsen for de jødiske spiselove. Ordet kosher betyder egnet, dvs. egnet til at spise for den der har valgt at leve efter de jødiske forskrifter.

Omega 3

Omega-3-fedtsyrer (alfa-linolensyre(ALA)) tilhører de “gode” flerumættede fedtsyre også kaldt “nødvendige” fordi de ikke kan syntetiseres af vores krop, men skal optages fra madprodukter som indeholder omega-3-fedtsyrer, som feks olivenolie. Derfor kan et dagligt forbrug af olivenolie, som den vigtigste kilde til fedtstof, have mange gavnlige egenskaber for den menneskelige krop.

Oliven

Økologisk Oliven

Det er blevet certificeret af organisationen for kontrol og certificering af økologiske produkter og har den særlige etiket for Den Europæiske Union.

Honning

Økologisk Honning

Det er blevet certificeret af organisationen for kontrol og certificering af økologiske produkter “DIO” og har den særlige etiket for Den Europæiske Union.

Standardisering

Det har certificering i behandling og emballering af honning i glasburer og metalpander i henhold til fødevaresikkerhedsstyringsstandard af TUV NORD

Krydderier - Urtete

Økologiske krydderier – Urtete

Alle af vores krydderier er blevet certificeret af organisationen for kontrol og certificering af økologiske produkter “DIO” og har den særlige etiket for Den Europæiske Union.

Rosiner