Viser alle 9 resultater

Indtil medlemskabet af EU kom i hus, fremstillede grækerne mest vin på lokale druer, som Agiorghitiko, Mandilaria, Moschophilero, Liatiko, og Mavrodaphne, men i dag ser man ganske hyppigt vine i international stil på druer som Chardonnay, Cabernet Sauvignon og Merlot. Udviklingen er gået ekstremt stærkt. I starten af 1990’erne var det de store kooperativer og kompagnier som førte an i udviklingen mod bedre kvalitet, men de er i dag blevet overhalet indenom af en ung generation af uddannede ønologer, som har skabt rigtigt store og spændende vine, der især er inspireret af Bordeaux. Presset fra de unge ønologer har tvunget de store selskaber til at øge kvaliteten yderligere, og i dag er græske vine fuldt på højde med vine fra andre vinnationer.

Hjemmesiden anvender cookies til statistik og optimering af hjemmesiden. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close