Syltetøj fra økologiske soltørrede figner

Ingredienser

  • økologiske soltørrede figner (ca. 22), (stængler fjernet)
  • 1 kop granuleret sukker
  • 1 kop vand
  • Juice fra 1 citron (ca. 3 spsk)
  • 1/2 tsk vanillebønne pasta eller vaniljeekstrakt

Introduktioner

  • Læg figner, sukker, vand og citronsaft i en mellemstor gryde og kog blandingen op ved medium-høj varme.
  • Reducer varmen, og lad den småkoge, indtil væsken er tykkere og har en rosenrød, gylden nuance, ca. 6 til 8 minutter.
  • Sluk for varmen.Tilsæt vaniljebønne pasta (eller ekstrakt)og omrør. Afkøl blandingen i 10 minutter.
  • Overfør til en foodprocessor og blent det, indtil den er ensartet.
  • Opbevares i en lufttæt, steriliseret syltetøjskrukke i køleskabet i op til 1 uge.
  • Denne velsmagende fignesyltetøj er perfekt til deling: en lille krukke til dig selv og en til en ven. Du er velkommen til at halverer mængden, hvis du  ønsker det.

Du har mulighed for at købe græske økologiske soltørrede figner her.

Kilde: thekitchn.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Συμπληρώστε σωστά τον αριθμό που λείπει *

Hjemmesiden anvender cookies til statistik og optimering af hjemmesiden. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close