Vi bringer catering hjem til dig!
Vores menuer er inspireret ud fra vores personlige kærlighed til traditionel familiemad og vores egne græske præferencer. Det er selvfølgelig muligt at skifte eller at tilføje dine græske yndlingsretter.
Smagen af Grækenland
Græsk buffet
Moussaka:
Oksekød, aubergine, kartofler og bechamel
Keftedes:
Græske frikadeller i tomatsovs
Lemonato:
Skiver af nakkefilet (svinekød) i citronsovs og persille
Patates:
Knuste kartofler med hvidløg, persille og olivenolie
Briam:
Varm grønsagsret med blandede grøntsager
Ris:
Ris med safran
Tzatziki:
Græsk yoghurt med agurk og hvidløg
Græsk Salat:
Klassisk græsk salat med feta ost, oliven og oregano
Brød:
Frisk hjemmelavet brød
* Der kan udskiftes eller tilkøbes retter fra listen nedenfor – minimum 18 personer

158 kr. per person
Til særlige begivenheder
Specielt græsk buffe

Midopilafo:
Muslingesuppe med ris og græske urter
Kalvecuvette:
Rosa stegt kalvecuvette med demi glace
Svinemørbrad:
Marineret svinemørbrad med tørret svampesovs
Kartofler:
Bagte nye kartofler med rosmarin
Grøntsags Ret:
Bagt grønsagsret med blandede rodfrugter
“4 seasons” Salat:
Tomat, agurk, feta, spinat, skorper, oliven, agurk.
Hummus
Brød:
Frisk hjemmelavet brød.
Baklava
195 kr. per person
Retter der kan udskiftes eller tilkøbes til ovenstående menu’er
Græske retter
Stifado: Simmeret af kalvekød med tomat og løg
Lammekød: Ovnstegt lammekølle med timian sovs
Spinat Moussaka: Spinat, kartofel og bechamel
Souvlaki: Grillspyd af svinnekød
Kylling Souvlaki: Grillspyd af kylling
Dolmadakia: Vinblader fuldt med ris og krydderier
Fetα ost: Græsk B.O.B. feta med ekstra jomfru olivenolie og oregano fra Kreta
Internationale retter
Stegt Unghane: Unghane i sennep sovs
Lammekød: Ovnstegt lammekølle med timian sovs
Spinat Moussaka: Spinat, kartofel og bechamel
Bagt Kartofler: Ovnbagt kartofler med timian
Cæsar Salat: Grøn salat af romainesalat, høost og croutoner vendt i cæsar dressing
Spelt salat: Speltkerner med spinat og soltørret tomat
Desserter
Mandelkage: Mandelbund med mascarponecreme og friske bær
Baklava: Græsk nøddekage
Chokolatina: Svampede chokoladekage med glasur
Galaktoboureko: Lag af filodej (tyndt lagdelt dej), fyldt med cremet