Pasta
Farfalle “fiogkaki” pasta Melissa 500g
Melissa Fiogaki pasta er fremstillet af udvalgt græsk hvede, der får en gylden farve og en autentisk smag.
Fuldkorn Penne pasta Melissa 500g
Melissa Fuldkorn Penne Rigate er fremstillet af græsk durum hvede semulje, som får en gylden farve og autentisk smag. En af de mest populære pastaformer. Penne har den unikke evne til at holde på saucen.
Kanelonia Melissa 250g
Pasta lavet af fin græsk hvede med en gylden farve og autentisk smag.
Kanelonia er en af de mest populære pastaer, der kan benyttes til fremragende og lækker retter med alle slags fyld. Det mest kendte er nok med hakket kød, nogle gange med béchamel.
Kritharaki (Orzo) Large Melissa 500g
Pasta lavet af en type mel af hård græsk hvede med en gylden farve og autentisk smag.
Orzo, også kendt som risoni, er en form for kortklippet pasta, formet som et stort riskorn.
Kritkaraki er meget velsmagende i juvetsaki, med lam og i ragout.
Kritharaki (Orzo) Medium Melissa 500g
Den mest traditionelle korte pastaform, kendt fra bedstemors traditionelle græske opskrifter. Kritharaki Orzo har form som et hvedefrø og er meget velsmagende.
Kritharaki (Orzo) Medium Misko 500g
Den mest traditionelle korte pastaform, kendt fra bedstemors traditionelle græske opskrifter. Kritharaki har form som et hvedefrø og er meget velsmagende.
Kritharaki (Orzo) Stor Misko 500g
Den mest traditionella formen av kort pasta, känd från mormors traditionella grekiska recept. Kritharaki är format som ett vetefrö och är mycket välsmakande.
Linguine fuldkorn Melissa 500g
Melissa Linguine fuldkorn giver dig alle fordelene ved en sund og afbalanceret kost. De har en rig smag, da de er tilberedt af hele hveden og er en kilde til plantefibre. De er en kilde til protein, en kilde til vegetabilsk fiber og har et lavt fedtindhold.
Makaronaki “kofto” Melissa 500g
“Kofto” er det græske ord for små hule pastarør. Melissa Kofto er en vidunderlige ingredienser til alle slags supper,som feks den klassisk Minestrone.
Makaronaki “kofto” MISKO 500 g
“Kofto” är det grekiska ordet för små ihåliga pastarör. MISKO Kofto är en underbar ingrediens i alla typer av soppor, t.ex. den klassiska Minestrone.
Pasta skaller Misko 500g
Ligesom skallerne, der findes på strande, fanger alle dine sommerminder, så holder denne særligt elegante type kort pasta alle “hemmeligheder” af din kulinariske dygtighed godt skjult indeni. De “omfavner” med kærlighed alle slags oste, speget kød og grøntsagssaucer, men de er også pionerer inden for opskrifter med små rejer, der giver et raffineret udseende og smag!
Penne pasta Melissa 500g
Melissa Penne Rigate er fremstillet af græsk durum hvede semulje, som får en gylden farve og autentisk smag. En af de mest populære pastaformer.Penne har den unikke evne til at holde på saucen.
Spaghetti No.10 Melissa 500g
Nyd Spaghetti no6 med tomatsaucer, lav den perfekte carbonara- eller pastabagning eller lad den simre i ekstra jomfru olivenolie og presset hvidløg.
Spaghetti No.2 til Pastitsio Melissa 500g
Melissa No 2 Pasta er fremstillet af fin græsk hvede, som får en gylden farve og autentisk smag. De er ideelle til pasticcio.
Spaghetti No.2 til Pastitsio Misko 500g
MISKO No 2 Pasta er fremstillet af fin græsk hvede, som får en gylden farve og autentisk smag. De er ideelle til pasticcio eller pastitsio.
Spaghetti No.6 Melissa 500g
Nyd Spaghetti no6 med tomatsaucer, lav den perfekte carbonara- eller pastabagning eller lad den simre i ekstra jomfru olivenolie og presset hvidløg.
Taliateles (tagliatelle) Melissa 500 g
Som all pasta är Tagliatelle snabb och enkel att göra. De serveras vanligtvis med gris- eller nötkött och ragu alla bolognese-sås. Med ett grovt och poröst blad är de lika lämpliga för lätta såser med grönsaker eller tomater och örter, men också för mer livfulla rätter. Kombinera dem med antingen en lätt räk- och zucchinisås eller en fyllig och mustig Bolognese.
Tortellini med 5 forskellige ost Melissa 250g
Fyldt pasta, kendt som Tortelinni, fyldt med et fyld af fem forskellige oste.Et dejligt let måltid sammen med græsksalat.
Trachanas sød “Tis giagias” 500g
Sød trachanas er en autentisk græsk tør pasta, lavet med hvede, æg og mælk. Den kaldes “sød”, selvom den ikke indeholder sukker, for at skelne den fra den anden trachana, den “sure”. Sød Trachanas er lavet i Tripoli, Pelopponese, og er tilberedt efter en traditionel opskrift, som er blevet videregivet fra generation til generation siden 1967.
Trachanas eller Trahanas koges som en tyk suppe. For at lave mad, tilsæt salt og smør til kogende vand eller mælk, tilsæt pasta, rør af og til og lad koge i 20 minutter. Server med fetaost på toppen, til et lækkert måltid.
Trachanas sur “Tis giagias” 500g
Det kaldes “surt”, fordi man traditionelt brugte den resterende mælk eller yoghurt, der var blevet sur. Tis giagias (=bedstemors) Sur Trachanas er lavet i Tripoli, Pelopponese, og er tilberedt efter en traditionel opskrift, som er blevet videregivet fra generation til generation, siden 1967.
Trachanas eller Trahanas eller Tarhanas koges som en tyk suppe. For at lave mad, tilsæt salt og smør til kogende vand eller mælk, tilsæt pasta, rør af og til og lad koge i 20 minutter. Server med fetaost på toppen, til et lækkert måltid.