Pasta
Farfalle “fiogkaki” pasta Melissa 500g
SKU:
1311
Fuldkorn Penne pasta Melissa 500g
SKU:
1352
Kanelonia Melissa 250g
SKU:
1306
Kritharaki (Orzo) Large Melissa 500g
SKU:
1302
Pasta lavet af en type mel af hård græsk hvede med en gylden farve og autentisk smag.
Orzo, også kendt som risoni, er en form for kortklippet pasta, formet som et stort riskorn.
Kritkaraki er meget velsmagende i juvetsaki, med lam og i ragout.
Vælg muligheder
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Kritharaki (Orzo) Large Misko 500g
SKU:
1348
Kritharaki (Orzo) Medium Melissa 500g
SKU:
1308
Den mest traditionelle korte pastaform, kendt fra bedstemors traditionelle græske opskrifter. Kritharaki Orzo har form som et hvedefrø og er meget velsmagende.
Vælg muligheder
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Kritharaki (Orzo) Medium Misko 500g
SKU:
1350
Linguine fuldkorn Melissa 500g
SKU:
1413
Makaronaki “kofto” Melissa 500g
SKU:
1303
Makaronaki “kofto” MISKO 500g
SKU:
1349
Pasta skaller Misko 500g
SKU:
1310
Ligesom skallerne, der findes på strande, fanger alle dine sommerminder, så holder denne særligt elegante type kort pasta alle "hemmeligheder" af din kulinariske dygtighed godt skjult indeni. De "omfavner" med kærlighed alle slags oste, speget kød og grøntsagssaucer, men de er også pionerer inden for opskrifter med små rejer, der giver et raffineret udseende og smag!
Penne pasta Melissa 500g
SKU:
1301
Spaghetti No.10 Melissa 500g
SKU:
1353
Spaghetti No.2 til Pastitsio Melissa 500g
SKU:
1305
Spaghetti No.2 til Pastitsio Misko 500g
SKU:
1309
Spaghetti No.6 Melissa 500g
SKU:
1304
Taliateles (tagliatelle) Melissa 500g
SKU:
1356
Som alle pasta er Tagliatelle nemt og hurtig at laves. De serveres normalt med svine- eller oksekød, samt ragu alla bolognese-sauce. Med et groft og porøst blad er de lige velegnede til lette saucer med grøntsager eller tomat og krydderurter, men også til mere sprudlende retter. Kombiner dem gerne enten med en let reje- og zucchinisauce eller med en rig og fyldig Bolognese.
Tortellini med 5 forskellige ost Melissa 250g
SKU:
1307
Trachanas sød “Tis giagias” 500g
SKU:
1321
Sød trachanas er en autentisk græsk tør pasta, lavet med hvede, æg og mælk. Den kaldes "sød", selvom den ikke indeholder sukker, for at skelne den fra den anden trachana, den "sure". Sød Trachanas er lavet i Tripoli, Pelopponese, og er tilberedt efter en traditionel opskrift, som er blevet videregivet fra generation til generation siden 1967.
Trachanas eller Trahanas koges som en tyk suppe. For at lave mad, tilsæt salt og smør til kogende vand eller mælk, tilsæt pasta, rør af og til og lad koge i 20 minutter. Server med fetaost på toppen, til et lækkert måltid.
Trachanas sur “Tis giagias” 500g
SKU:
1320
Det kaldes "surt", fordi man traditionelt brugte den resterende mælk eller yoghurt, der var blevet sur. Tis giagias (=bedstemors) Sur Trachanas er lavet i Tripoli, Pelopponese, og er tilberedt efter en traditionel opskrift, som er blevet videregivet fra generation til generation, siden 1967.
Trachanas eller Trahanas eller Tarhanas koges som en tyk suppe. For at lave mad, tilsæt salt og smør til kogende vand eller mælk, tilsæt pasta, rør af og til og lad koge i 20 minutter. Server med fetaost på toppen, til et lækkert måltid.