Viser alle 27 resultater

Aloe Vera sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1110
14.99 kr.
Traditionel håndlavet sæbe med olivenolie og aloe. Olivenolie, rig på værdifulde ingredienser, giver dyb og rig hydrering, mens aloe, kendt for sine anti-inflammatoriske, regenererende, helbredende og terapeutiske egenskaber. Velegnet til tør såvel som fedtet hud, da den afbalancerer hudens pH.Vask dagligt, så mange gange du ønsker. Velegnet til ansigt, krop og hår.

Appelsin sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1125
14.99 kr.
Traditionel, håndlavet sæbe med olivenolie og appelsin fra Bellas. Olivenolie er rig på værdifulde ingredienser og giver en dyb hydrering, mens appelsin har betydelige anti-aging egenskaber. Opstrammer, toner og revitaliserer huden. Samtidig forbedrer den hårvæksten, hjælper med at fjerne skæl og efterlader håret blødt og glat.

Beewax salve 30g

SKU: 1130
99.95 kr.
Det mirakuløse naturlige middel og kosmetik Lavet af bivoks og økologisk olivenolie. Ideel til tør hud, Sprukne læber, Strækmærker, Cellulite, Brændemærker, Rupturer, Kuldebetændelse, Svampe, Psoriasis, Eksem, Nakkesmerter.

Citron sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1118
14.99 kr.

Traditionel håndlavet sæbe med olivenolie og citron. Olivenolie, rig på værdifulde ingredienser, giver dyb hydrering, mens citron, kølig og forfriskende, giver stimulering og velvære, fjerner stress og hovedpine, samtidig med at den udøver en gavnlig effekt på hud og hår. Citron regulerer og fjerner overskydende fedt fra fedtet hud, hjælper med at bekæmpe acne, reducerer ældningstegn og virker også mod hårtab og skæl, hvilket giver håret sundhed og glans. Ideel til fedtet hud.

Vask dagligt, så mange gange du ønsker. Velegnet til ansigt, krop og hår.

Classic grøn sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1128
14.99 kr.
Grøn, traditionel, håndlavet sæbe med olivenolie. Olivenolie indeholder kraftfulde næringsstoffer, som regenererer og forynger huden og hjælper den med at bevare sin elasticitet. Vanilje har beroligende, blødgørende og fugtende egenskaber for huden. En unik sæbe, der skummer blidt, renser i dybden og holder huden blød og glødende. Ideel til alle hudtyper og til daglig brug.

Classic grøn sæbe med olivenolie Bellas 200g

SKU: 1128.2
24.99 kr.
Grøn, traditionel, håndlavet sæbe med olivenolie. Olivenolie indeholder kraftfulde næringsstoffer, som regenererer og forynger huden og hjælper den med at bevare sin elasticitet. Vanilje har beroligende, blødgørende og fugtende egenskaber for huden. En unik sæbe, der skummer blidt, renser i dybden og holder huden blød og glødende. Ideel til alle hudtyper og til daglig brug.

Classic hvid sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1132
14.99 kr.
Klassisk, traditionel, håndlavet sæbe med olivenolie. Olivenolie indeholder kraftfulde næringsstoffer, som regenererer og forynger huden og hjælper den med at bevare sin elasticitet. Vanilje har beroligende, blødgørende og fugtende egenskaber for huden. En unik sæbe, der skummer blidt, renser i dybden og holder huden blød og glødende. Ideel til alle hudtyper og til daglig brug.

Classic naturlig pulver sæbe med olivenolie Bellas 750g

SKU: 1134
29.99 kr.
Klassisk, traditionel, håndlavet sæbe med olivenolie,   ideel til din rengørings- og opvaskebehov. Kan bruges både til tøj og overflader. Olivenolie indeholder kraftfulde næringsstoffer, som regenererer og forynger huden og hjælper den med at bevare sin elasticitet. Vanilje har beroligende, blødgørende og fugtende egenskaber for huden. En unik sæbe, der skummer blidt, renser i dybden og holder huden blød og glødende. Ideel til alle hudtyper og til daglig brug.

Glycerin sæbe gul Papoutsanis 125g

SKU: 1105
14.99 kr.
Med sine uovertrufne gavnlige egenskaber af glycerin giver glycerinsæbe huden en naturlig og rig hydrering, der efterlader den frisk og blød.

Glycerin sæbe rød Papoutsanis 125g

SKU: 1104
14.99 kr.
Med sine uovertrufne gavnlige egenskaber af glycerin giver glycerinsæbe huden en naturlig og rig hydrering, der efterlader den frisk og blød.

Grøn sæbe fra olivenolie Papoutsanis 125g

SKU: 1101
14.99 kr.
Papoutsanis grøn olivenoliesæbe er den mest populære græsk sæbe. Papoutsanis grøn olivenoliesæbe er et naturligt produkt der udelukkende er fremstillet af olivenolie og olivenolie fra presserester.Det er en sæbe, som er blidere for huden og hænderne.

Grøn te sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1133
14.99 kr.
 Naturlig, traditionel, håndlavet sæbe med grøn te. Olivenolie indeholder kraftfulde næringsstoffer, som regenererer og forynger huden og hjælper den med at bevare sin elasticitet. Vanilje har beroligende, blødgørende og fugtende egenskaber for huden. En unik sæbe, der skummer blidt, renser i dybden og holder huden blød og glødende. Ideel til alle hudtyper og til daglig brug.

Jasmin sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1112
14.99 kr.

Traditionel, håndlavet sæbe fra olivenolie og jasmin. Olivenolie indeholder værdifulde næringsstoffer, som regenererer og forynger huden og hjælper den med at bevare sin elasticitet. Jasmin giver med sit  beroligende aroma et øjeblikke af velvære og afslapning, lindrer hverdagens spændinger og nerver. Den jasminduftende oliesæbe renser huden og holder den glat og blød. Den er velegnet til alle hudtyper og ideel til tør og beskadiget hud.

Vask dagligt, så mange gange du ønsker. Velegnet til ansigt, krop og hår.

Kamille sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1119
14.99 kr.

Traditionel, håndlavet sæbe med olivenolie og kamille. Olivenolie, rig på værdifulde ingredienser, giver dyb og rig hydrering, mens kamille, en urt kendt siden oldtiden for sine antiseptiske, anti-inflammatoriske, beroligende og afslappende virkninger, hjælper med at beskytte huden mod aldring og hjælper med at lindre acne, sår, forbrændinger, udslæt og insektbid.

Kamilleduftende olivenolie sæbe er ideel til børn, spædbørn og personer med følsom hud.

Vask dagligt, så mange gange du ønsker. Velegnet til ansigt, krop og hår.

 

Kokos (Coconut) sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1131
14.99 kr.
Traditionel, håndlavet sæbe med kokos. Olivenolie indeholder kraftfulde næringsstoffer, som regenererer og forynger huden og hjælper den med at bevare sin elasticitet. Vanilje har beroligende, blødgørende og fugtende egenskaber for huden. En unik sæbe, der skummer blidt, renser i dybden og holder huden blød og glødende. Ideel til alle hudtyper og til daglig brug.

Lavendel sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1129
14.99 kr.
Traditionel, håndlavet sæbe med lavendel. Olivenolie indeholder kraftfulde næringsstoffer, som regenererer og forynger huden og hjælper den med at bevare sin elasticitet. Vanilje har beroligende, blødgørende og fugtende egenskaber for huden. En unik sæbe, der skummer blidt, renser i dybden og holder huden blød og glødende. Ideel til alle hudtyper og til daglig brug.

Mastic sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1123
14.99 kr.

Olivenolie sæbe med mastic gør badning en fornøjelse. Dens stærke beroligende virkning, milde antiseptiske egenskaber og blide aroma gør den unik. Uden kemiske tilsætningsstoffer, kunstige farve- og duftstoffer.

Vask dagligt, så mange gange du ønsker. Velegnet til ansigt, krop og hår. Ideel til hele familien.

Oliven blade sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1127
14.99 kr.
Traditionel, håndlavet sæbe med olivenolie og oliven blade. Olivenolie indeholder kraftfulde næringsstoffer, som regenererer og forynger huden og hjælper den med at bevare sin elasticitet. Vanilje har beroligende, blødgørende og fugtende egenskaber for huden. En unik sæbe, der skummer blidt, renser i dybden og holder huden blød og glødende. Ideel til alle hudtyper og til daglig brug.

Rose sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1113
14.99 kr.
Denne rosenduftende olivenolie sæbe renser blidt ansigt og krop og bevarer hudens naturlige fugtighed. Ideel til normal og tør hud. Velegnet til skånsom rensning af sart ansigtshud. Vask dagligt, så mange gange du ønsker. Velegnet til ansigt, krop og hår.

Salvie sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1124
14.99 kr.

Traditionel, håndlavet sæbe med olivenolie og salvie. Olivenolie indeholder kraftfulde næringsstoffer, som regenererer og forynger huden og hjælper den med at bevare sin elasticitet. Salvie har en antiseptisk, desinficerende og foryngende effekt. Det betragtes som en vigtig antiperspirant og styrkende urt. Der fremskynder sårheling, lindrer rødme og hudirritation og er særligt effektivt til at bekæmpe akne og stik.

En sæbe uden kemiske tilsætningsstoffer, skummende midler, kunstige farve- og duftstoffer.

Vask dagligt, så mange gange du ønsker. Velegnet til ansigt, krop og hår. Ideel til hele familien.

Vanilje sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1122
14.99 kr.
Traditionel, håndlavet sæbe med olivenolie og aromatisk vanilje. Olivenolie indeholder kraftfulde næringsstoffer, som regenererer og forynger huden og hjælper den med at bevare sin elasticitet. Vanilje har beroligende, blødgørende og fugtende egenskaber for huden. En unik sæbe, der skummer blidt, renser i dybden og holder huden blød og glødende. Ideel til alle hudtyper og til daglig brug.

Vegetabilsk sæbe Papoutsanis 125g

SKU: 1102
14.99 kr.
Papoutsanis hvid vegetabilsk sæbe er en naturligt produkt som er fremstillet af en blanding af olivenolie og palmeolie. Palmeolie er naturligt rig på carotener og vitamin E. Det giver antibakterielle, fugtgivende og blødgørende egenskaber til huden.