Viser alle 11 resultater

Bygskorper uden tilsat salt 400g

SKU: 902
29.85 kr.
Velsmagende og sprøde græske skorper med høj næringsværdi. Fremstillet af de bedste ingredienser og bygfuldkornsmel, og uden tilsætning af salt under produktionen. Anbefales til dem, der har en diæt med lavt natriumindhold.Kan perfekt ledsager alle måltider og salater. Kretensisk bygskorper er en karakteristisk ingrediens i middelhavskosten.

Elite rugskorper 3x90g + 1x90g gratis

SKU: 916
26.25 kr.
Fluffy og sprød Elite rugskorper, lavet af rene og nærende ingredienser, for at blive allierede for en afbalanceret kost. Du kan nyde dem almindeligt eller kombinere dem med ethvert andet velsmagende materiale til en tilfredsstillende snack eller ledsage din frokost og salat.!

Elite skorper 3x125g + 1x125g gratis

SKU: 915
26.25 kr.
Rusk uden tilsat salt eller sukker er allierede for en afbalanceret kost. Den er en sprød og fornøjelig snack til ethvert øjeblik på dagen. De er lavet af rene ingredienser og er en ideel morgenmadsløsning eller tilbehør til dit hvert måltid. Til alle jer, der vælger en balanceret kost.

Fuldkorn rugskorper ”Sikalaki” 300g

SKU: 905
29.85 kr.
Fluffy små rugbider, som med sin dejlige og specielle smag berigere dit bord med en følelse af kretensisk køkken. Ledsag rugbiderne med ouzo og godt selskab, men også på andre timer på dagen som snag . Kretensisk fuldkorns rugskorper er en karakteristisk ingrediens i middelhavsdieten.

Fuldkorn skorper Krispies Papadoloulou 200g

SKU: 910
19.50 kr.
KRISPIES lækker, sprød og sunde skorpe med fuldkorn er den perfekte løsning til ethvert tidspunkt på dagen.

Fuldkorn skorper Krispies Papadoloulou uden tilsat sukker 200g

SKU: 911
19.50 kr.
Let og velsmagende, sprøde og sunde skorper KRISPIES. Hele formalet kerner uden tilsat sukker er den perfekte løsning til ethvert tidspunkt på dagen!

Fuldkorn skorper med sesamfrø Krispies Papadoloulou 200g

SKU: 913
19.50 kr.
KRISPIES skorper med sesamfrø let og velsmagende, sprøde og sunde, er den perfekte løsning til ethvert tidspunkt på dagen!

Fuldkorns hvedeskorper Krispies Papadoloulou 200g

SKU: 912
19.50 kr.
Let og velsmagende, sprøde og sunde hvede KRISPIES er den perfekte løsning til ethvert tidspunkt på dagen!

Johannesbrød skorper 500g

SKU: 990
29.85 kr.
Velsmagende og sprøde græske skorper med høj næringsværdi. Fremstillet af de bedste ingredienser. Kan perfekt ledsager alle måltider og salater. Kretensisk bygskorper er en karakteristisk ingrediens i middelhavskosten.

Runde bygskorper til dakos 600g

SKU: 991
34.99 kr.
Håndlavet runde bygskorper er fremstillet af de bedste ingredienser og bygmel. Kan brugs til den lækker traditionelle kretensiske dako eller benyt den sammen med yoghurt og græsk honning. Kretensisk skorper er en karakteristisk ingrediens i middelhavskosten.

Skorper “Kithira” med olivenolie 500g

SKU: 992
29.99 kr.
Velsmagende og sprøde græske skorper med høj næringsværdi. Kithira skorper er fremstillet af de bedste ingredienser, og ekstra jomfru olivenolie. Kan perfekt ledsager alle måltider og salater. Den er en karakteristisk ingrediens i middelhavskosten.