Viser alle 10 resultater

Bygskorper 400g

SKU: 903
29.85 kr.
Små sprøde skorper/dako lavet med fuldkornsbyg mel med god smag og 30 års historie. Nyd dem om morgen til din kaffe eller te (græsk bjergte) eller daglige kreationer i dit køkken. Kretensk bygskorper er en karakteristisk ingrediens i middelhavskosten.

Bygskorper uden tilsat salt 400g

SKU: 902
29.85 kr.
Velsmagende og sprøde græske skorper med høj næringsværdi. Fremstillet af de bedste ingredienser og bygfuldkornsmel, og uden tilsætning af salt under produktionen. Anbefales til dem, der har en diæt med lavt natriumindhold.Kan perfekt ledsager alle måltider og salater. Kretensisk bygskorper er en karakteristisk ingrediens i middelhavskosten.

Elite rugskorper 3x90g + 1x90g gratis

SKU: 916
26.25 kr.
Fluffy og sprød Elite rugskorper, lavet af rene og nærende ingredienser, for at blive allierede for en afbalanceret kost. Du kan nyde dem almindeligt eller kombinere dem med ethvert andet velsmagende materiale til en tilfredsstillende snack eller ledsage din frokost og salat.!

Fuldkorn rugskorper ”Sikalaki” 300g

SKU: 905
29.85 kr.
Fluffy små rugbider, som med sin dejlige og specielle smag berigere dit bord med en følelse af kretensisk køkken. Ledsag rugbiderne med ouzo og godt selskab, men også på andre timer på dagen som snag . Kretensisk fuldkorns rugskorper er en karakteristisk ingrediens i middelhavsdieten.

Fuldkorn skorper Krispies Papadoloulou 200g

SKU: 910
19.50 kr.
KRISPIES lækker, sprød og sunde skorpe med fuldkorn er den perfekte løsning til ethvert tidspunkt på dagen.

Fuldkorn skorper Krispies Papadoloulou uden tilsat sukker 200g

SKU: 911
19.50 kr.
Let og velsmagende, sprøde og sunde skorper KRISPIES. Hele formalet kerner uden tilsat sukker er den perfekte løsning til ethvert tidspunkt på dagen!

Fuldkorns Tahini Sesamsmør Salonikio 300g

SKU: 952
34.99 kr.
Salonikio fuldkorns tahini er et helt naturligt fødevareprodukt bestående af hel sesamfrø, let ristede og malede sesamfrø. Det er en plantebaseret ernæringsskat rig på protein og calcium. Et fint produkt, der passer harmonisk med lidt græsk honning som smørepålæg på en skive brød, et perfekt supplement til din morgenmad, eller bruge det i i salater, saucer, dips og supper eller andre fine opskrifter.

Runde bygskorper til dakos uden tilsat salt 600g

SKU: 901
39.85 kr.
Håndlavet runde bygskorper er fremstillet af de bedste ingredienser og bygfuldkornsmel. Kan brugs til den lækker traditionelle kretensiske dako eller benyt den sammen med yoghurt og græsk honning. Kretensisk skorper er en karakteristisk ingrediens i middelhavskosten.

Sesam småkager med olivenolie ”Dahtilaki” 400g

SKU: 906
49.99 kr.
Sesam småkager med olivenolie "Dahtilaki" er lavet af rene materialer uden konserveringsmidler. Sesam småkager ledsager ideelt kaffe og raki efter måltider eller morgenmad.

Små runde fuldkorn bygskorper 400g

SKU: 904
29.85 kr.
Håndlavet små runde bygskorper er fremstillet af de bedste ingredienser og bygfuldkornsmel. Kan brugs til den lækker traditionelle kretensiske dako eller benyt den sammen med yoghurt og græsk honning. Kretensisk skorper er en karakteristisk ingrediens i middelhavskosten.