Viser alle 18 resultater

Aloe Vera sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1110
14.99 kr.
Traditionel håndlavet sæbe med olivenolie og aloe. Olivenolie, rig på værdifulde ingredienser, giver dyb og rig hydrering, mens aloe, kendt for sine anti-inflammatoriske, regenererende, helbredende og terapeutiske egenskaber. Velegnet til tør såvel som fedtet hud, da den afbalancerer hudens pH.Vask dagligt, så mange gange du ønsker. Velegnet til ansigt, krop og hår.

Appelsin sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1125
14.99 kr.
Traditionel, håndlavet sæbe med olivenolie og appelsin fra Bellas. Olivenolie er rig på værdifulde ingredienser og giver en dyb hydrering, mens appelsin har betydelige anti-aging egenskaber. Opstrammer, toner og revitaliserer huden. Samtidig forbedrer den hårvæksten, hjælper med at fjerne skæl og efterlader håret blødt og glat.

B.O.B. Ekstra Jomfru Olivenolie Kollektion Sillogi Messara (1L-5L)

SKU: 110
99.99 kr.439.99 kr.
En kretensisk ekstra jomfru olivenolie fra Messara, Kreta, fremstillet af de fineste Koroneiki-oliven. Den udmærker sig for sin rige og frugtagtige aroma, samt dens høje næringsværdi.

Citron sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1118
14.99 kr.

Traditionel håndlavet sæbe med olivenolie og citron. Olivenolie, rig på værdifulde ingredienser, giver dyb hydrering, mens citron, kølig og forfriskende, giver stimulering og velvære, fjerner stress og hovedpine, samtidig med at den udøver en gavnlig effekt på hud og hår. Citron regulerer og fjerner overskydende fedt fra fedtet hud, hjælper med at bekæmpe acne, reducerer ældningstegn og virker også mod hårtab og skæl, hvilket giver håret sundhed og glans. Ideel til fedtet hud.

Vask dagligt, så mange gange du ønsker. Velegnet til ansigt, krop og hår.

Jasmin sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1112
14.99 kr.

Traditionel, håndlavet sæbe fra olivenolie og jasmin. Olivenolie indeholder værdifulde næringsstoffer, som regenererer og forynger huden og hjælper den med at bevare sin elasticitet. Jasmin giver med sit  beroligende aroma et øjeblikke af velvære og afslapning, lindrer hverdagens spændinger og nerver. Den jasminduftende oliesæbe renser huden og holder den glat og blød. Den er velegnet til alle hudtyper og ideel til tør og beskadiget hud.

Vask dagligt, så mange gange du ønsker. Velegnet til ansigt, krop og hår.

Kamille sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1119
14.99 kr.

Traditionel, håndlavet sæbe med olivenolie og kamille. Olivenolie, rig på værdifulde ingredienser, giver dyb og rig hydrering, mens kamille, en urt kendt siden oldtiden for sine antiseptiske, anti-inflammatoriske, beroligende og afslappende virkninger, hjælper med at beskytte huden mod aldring og hjælper med at lindre acne, sår, forbrændinger, udslæt og insektbid.

Kamilleduftende olivenolie sæbe er ideel til børn, spædbørn og personer med følsom hud.

Vask dagligt, så mange gange du ønsker. Velegnet til ansigt, krop og hår.

 

Kritharaki (Orzo) Medium Melissa 500g

SKU: 1308
14.99 kr.
Den mest traditionelle korte pastaform, kendt fra bedstemors traditionelle græske opskrifter. Kritharaki Orzo har form som et hvedefrø og er meget velsmagende.

Mastic sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1123
14.99 kr.

Olivenolie sæbe med mastic gør badning en fornøjelse. Dens stærke beroligende virkning, milde antiseptiske egenskaber og blide aroma gør den unik. Uden kemiske tilsætningsstoffer, kunstige farve- og duftstoffer.

Vask dagligt, så mange gange du ønsker. Velegnet til ansigt, krop og hår. Ideel til hele familien.

Pasta skaller Misko 500g

SKU: 1310
17.95 kr.
Ligesom skallerne, der findes på strande, fanger alle dine sommerminder, så holder denne særligt elegante type kort pasta alle "hemmeligheder" af din kulinariske dygtighed godt skjult indeni. De "omfavner" med kærlighed alle slags oste, speget kød og grøntsagssaucer, men de er også pionerer inden for opskrifter med små rejer, der giver et raffineret udseende og smag!

Rose sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1113
14.99 kr.
Denne rosenduftende olivenolie sæbe renser blidt ansigt og krop og bevarer hudens naturlige fugtighed. Ideel til normal og tør hud. Velegnet til skånsom rensning af sart ansigtshud. Vask dagligt, så mange gange du ønsker. Velegnet til ansigt, krop og hår.

Salvie sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1124
14.99 kr.

Traditionel, håndlavet sæbe med olivenolie og salvie. Olivenolie indeholder kraftfulde næringsstoffer, som regenererer og forynger huden og hjælper den med at bevare sin elasticitet. Salvie har en antiseptisk, desinficerende og foryngende effekt. Det betragtes som en vigtig antiperspirant og styrkende urt. Der fremskynder sårheling, lindrer rødme og hudirritation og er særligt effektivt til at bekæmpe akne og stik.

En sæbe uden kemiske tilsætningsstoffer, skummende midler, kunstige farve- og duftstoffer.

Vask dagligt, så mange gange du ønsker. Velegnet til ansigt, krop og hår. Ideel til hele familien.

Spaghetti No.2 til Pastitsio Misko 500g

SKU: 1309
17.95 kr.
MISKO No 2 Pasta er fremstillet af fin græsk hvede, som får en gylden farve og autentisk smag. De er ideelle til pasticcio eller pastitsio.

Vanilje sæbe med olivenolie Bellas 100g

SKU: 1122
14.99 kr.
Traditionel, håndlavet sæbe med olivenolie og aromatisk vanilje. Olivenolie indeholder kraftfulde næringsstoffer, som regenererer og forynger huden og hjælper den med at bevare sin elasticitet. Vanilje har beroligende, blødgørende og fugtende egenskaber for huden. En unik sæbe, der skummer blidt, renser i dybden og holder huden blød og glødende. Ideel til alle hudtyper og til daglig brug.