Viser alle 25 resultater

Økologisk “Gold” Timian honning med vilde urter 500g

SKU: 302
119.85 kr.
Økologisk “Gold” timian honning Toplou med vilde aromatiske urter er et rent naturprodukt uden tilsætningsstoffer. Den er indsamlet fra  kystområdet  ved  Toplou- klostret i Sita,Kreta. Området er kendetegnet ved den enestående  natur med vildtvoksende timian og aromatiske planter. Området er udpeget som  “Natura 2000”. Kombinationen af jorden og mikroklimaet i området giver en unik honning med alle sine kvaliteter intakt. Honning Toplou gold, er en gylden fyldig honning  med en enestående mild smag en nydelse for alle ens sanser.

Økologisk Bjerg te GrandPa Jos 30g

SKU: 605
19.99 kr.
Økologisk, håndplukket bjergte (Sideritis) Bjergte har en behagelig sød og blomsterig smag, og en dejlig rig, frisk duft af urter. Kan nydes både varm og kold. Er kofferin fri, så den kan nydes på ethvert tidspunkt på dagen.

Økologisk Dittany 15g

SKU: 435
17.50 kr.
Økologisk dittany er en unik aromatisk plante, som kun vokser vildt  i bjergende på Kreta. Den dyrkes, til fremstilling af en fortræffelig urtete. Dittany urtete har en behagelig  stærk, skarp og let bitter smag samt en aromatisk duft.

Økologisk Ekstra Jomfru Olivenolie fra Kreta 5L

SKU: 107
599.00 kr.
En økologisk olivenolie med en dejlig rig smag i munden, karakteristisk frugtagtig og aromatisk.

Økologisk Fyr Honning Toplou 400g

SKU: 304
99.95 kr.
Økologisk Fyr honning  Toplou er et første klasses produkt. Den er indsamlet fra den berømte fyrskov Selakano på Kreta. Selakano fyrskov er en af de smukkeste og mest prestigefyldte økosystem på øen. Den er med i “Natura 2000” programmet. Økologisk fyr honning indsamles fra juli til oktober. Det er en unik økologisk honning, produceret på Kreta, med en enestående smag en nydelse for alle sanserne.

Økologisk Grønne Oliventapenade Atalanti 195g

SKU: 207
44.50 kr.
En skøn græsk grøn oliventapenade med citron og oregano. Denne tapenade er fremstillet af grønne oliven tilsat citron og oregano for at give pastaen en frisk og krydret smag. Nettovægt: 195gr.

Økologisk honning Toplou fra Timian, Fyr, Vilde urter 400g

SKU: 306
99.95 kr.
Økologisk Premium Honning Toplou er et kvalitet produkt med en fantastisk kombination af timian, vilde aromatiske urter og fyr. Den indsamles fra kystområdet ved Toplou-klosteret i Sita, Kreta. Området er karakteriseret som “Natura 2000”. Kombinationen af jorden og mikroklimaet i området, giver gode betingelser for fremstilling af en unik honning, med alle dets kvalitetsegenskaber indtakt. Det er en honning med en klar gylden farve og en dejlig mild smag. Et naturprodukt uden tilsætningsstoffer.

Økologisk Kalamata Oliven u/sten 340g

SKU: 203
48.50 kr.
Kalamata (kalamon) oliven uden sten er den mest kendte, græske oliven sort. Kalamon oliven er en stor sort eller brun oliven, med en glat overflade. Den er blød og kødfuld. Kalamon oliven er kendetegnet ved sin rige aroma, og en dejlig fyldig frugtagtig smag.

Økologisk Kalamata Oliventapenade Atalanti 195g

SKU: 206
44.50 kr.
Lækker græsk kalamata oliventapenade med oregano. Oliventapenaden er fremstillet af modne sorte kalamon oliven tilsat oregano, for at give pastaen en mere pikant smag. Nettovægt: 195gr.

Økologisk Kretansk Karteraki 15g

SKU: 438
17.50 kr.
Ingredienser: Dittany*, Bjergte*, Salvie*, Mint*, Kamille*, Citronverbena*. *Økologisk

Økologisk Mynte 15g

SKU: 437
17.50 kr.
Økologisk Mynte har smag og duft som en blanding af pebermynte, mentol og lidt spearmint.Mynte er velegnet som smagsgiver til asiatiske retter , i supper, brød, salate kødretter , desserter og osteanretning

Økologisk Oregano 15g

SKU: 419
17.50 kr.
Økologisk græsk oregano (rigani), eller Oregano Vulgare er den mest smagsfulde, og uden tvivl den bedste oregano i verden. Smagen er stærkere og duften mere intens. Når du først har prøvet den, er du ikke i tvivl. Prøv den f.eks i en dejlig græsk salat med oliven og oliven olie.

Økologisk Rosmarin 20g

SKU: 432
17.50 kr.
Økologisk rosmarin har en dejlig, karakteristisk duft og smag ,passer godt sammen med forskellige slags kød som svinekød og lam. Desuden er rosmarin lækkert på bagte kartofler eller skåret kartofler i ovn med olivenolie.

Økologisk Timian Honning Toplou 400g

SKU: 303
99.95 kr.
Økologisk Timian Honning fra Toplou er fremstillet af vilde timianblomster. Den indsamles fra kystområdet ved Taplou-klostret i Sitia, Kreta. Området er karakteriseret som et “Natura” område.  Kombinationen  af jorden og mikroklimaet i området byder på en honning med alle dets kvalitetsegenskaber uberørt. Det er en honning med en ekstraordinær kvalitet og en dejlig smag, en nydelse der opløfter alle sanserne.

Økologiske Grønne Oliven i vakuumpose med citron Atalanti 280g

SKU: 205
33.99 kr.
Økologiske grønne oliven (Amfissa) er store velsmagende oliven med en dyb grøn farve. De grønne oliven er dejlige faste i kødet og let knasende. Smagen er mild og frisk og afsluttes af en let bitre eftersmag. Nettovægt: 280g

Økologiske Grønne Oliven med citron Atalanti 370g

SKU: 202
39.85 kr.
Økologiske grønne oliven (Amfissa) er store velsmagende oliven med en dyb grøn farve. De grønne oliven er dejlige faste i kødet og let knasende. Smagen er mild og frisk og afsluttes af en let bitre eftersmag. Nettovægt: 370gr. Drænet vægt: 210gr.

Økologiske Grønne Oliven med hvidløg Atalanta 320g

SKU: 210
49.50 kr.
Økologiske grønne oliven med hvidløg er store velsmagende oliven uden sten, som er blevet fyldt med hvidløg, der tilfører et mildt og forfriskende supplement til smagen.  Nettovægt: 320g Drænet vægt: 170g

Økologiske Grønne oliven med rød peberfrugt 320g

SKU: 211
49.50 kr.
Økologiske grønne oliven med rød peber er store velsmagende oliven uden sten, som er blevet fyldt med rød peberfrugt, der tilfører sødme og krydderi til smagen. Nettovægt: 320g Drænet vægt: 170g

Økologiske Kalamata Oliven Atalanti 370g

SKU: 201
39.85 kr.
Økologiske Kalamata (kalamon) oliven er den mest kendte, græske oliven sort. Kalamon oliven er en stor sort eller brun oliven, med en glat overflade. Den er blød og kødfuld og slipper let kernen. Kalamon oliven er kendetegnet ved sin rige aroma,og en dejlig fyldig frugtagtig smag. Nettovægt: 370g. Drænet vægt: 210g.

Økologiske Kalamata Oliven i i vakuumpose Atalanti 280g

SKU: 204
39.85 kr.
Økologiske Kalamata (kalamon) oliven er den mest kendte, græske oliven sort. Kalamon oliven er en stor sort eller brun oliven, med en glat overflade. Den er blød og kødfuld og slipper let kernen. Kalamon oliven er kendetegnet ved sin rige aroma,og en dejlig fyldig frugtagtig smag. Nettovægt: 280gr.