Farve
Dyb rød, med lyse nuancer og en intens personlighed.
Duft
En rig buket af moden rød frugt, hindbær, soltørret tomat og blomme, der sameksisterer med aromaerne af kanel, peber, sorte oliven og træ.
Smag
En rig krop med god balance og struktur, i munden er den blød, uden bitterhed eller skrappe tanniner.
Vinificering
Kold iblødsætning i 24 timer, “udblødning” af rose afhængigt af år, kontrolleret alkoholisk gæring med udvalgt gærstamme ved 20-27C, blød maceration med intense omsætninger før gæringsstart, malolaktisk gæring, franske egetræsfade i 12 måneder
Specifikationer om vindydring
Jordtype: varierer – fra sur skifer til lerholdig.
Gennemsnitsælder på drutræ: 30-50 år
Gennemsnitudbytte: 10.000 kg/ha
Den perfekte kombination
Ideel til rødt kød, pasta med rød krydret sauce, ost, traditionelle græske retter
Ideel serveringstemperatur: 16-20°C
Specifikationer
Volatile Acidity: 7,7 men/lt acetic acid
Total Acidity: 5,7 gr/lt tartaric acide
pH: 3,56
Reducing sugars: 3,0 gr/lt
Total SO2: 157 ppm