Farve
Farve mørkebrun, næsten sort. Sprudlende og stabilt skum i espressocremens farve, med holdbarhed og fremragende blonder i glasset.
Serveres
12-14°C
Duft
Med servering: Koncentration og intensitet af soja, sort kaffe, mørk chokolade, mørke frugter.
Efter åbning af aromaerne: noter af træ, jord, skovmager, træ.
Aromatisk intensitet: 9/10
Duftkategori: Mørk chokolade, jord.
Smag
Tekstur: Rig, rigelig, med en kulsyre, du føler.
Smag: Fuldstændig umami, mesterlig, rig.
Dominerende smag: Mørk kaffe, mørk chokolade på afslutningen.
Eftersmag: Længde og vedholdenhed i munden, fokus på rå mørk chokolade.
Følelse: Fyldig, gourmand, mørk kaffe er intens på eftersmagen.lang, vedholdende.
Følelse: frådsende, saftig, frugtagtig bitterhed.