For at lave vine af høj kvalitet udnytter vi det fulde potentiale af nogle af Grækenlands mest spændende indfødte druesorter, herunder levende og alsidige Agiorgitiko, lækker og drueagtig Moschofilero, elegant Roditis og aromatisk Malagousia.
Disse indfødte sorter blandes ofte med lokalt dyrkede Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Chardonnay, Sauvignon Blanc og Gewürztraminer, hvilket producerer vine med spændende kompleksitet, smagsdybde, fremragende balance og dejlig finish.
Agiorgitiko, Nemeas vigtigste røde druesort, blev opkaldt efter landsbyen Agios Georgios (St. George) i nutidens kommune Nemea, hvor der i hvert fald allerede i midten af 1700-tallet blev beplantet med vinstokke, der producerede Agiorgitiko. , en stærk og smagfuld mørk rødvin. Det er en lokal indfødt sort, der muligvis stammer fra druesorten Fliasia, hvis dyrkning fortsatte uafbrudt gennem århundreder i Nemeas højlandsdal. Agiorgitiko er en dynamisk sort, der giver fremragende primærmateriale til mange typer vine med forskellige kvalitetsegenskaber. Afhængigt af vinificeringsmetoden kan druerne give rødvine – enten friske eller egnede til lagring – eller endda rosevine med rige, friske aromaer. Den samme sort henter også søde vine af høj kvalitet fra overmodne druer, der er blevet delvist soltørrede.
Moschofilero, en af de fineste og mest interessante græske hvide sorter, dyrkes hovedsageligt på Peloponnes og især i regionen Mantinia. Fuld af friskhed og med stor syre, denne ædle og delikate rødlige drue blander sig godt med andre sorter og er bredt anerkendt for sin intense aromatiske smag af rosenblade og citrusblomster. En meget populær sort, der producerer vine med blomstrende buket og hvid frugtkød i munden, Moschofilero er en af de fire græske varianter med et verdensomspændende ry.
Roditis - fra rodon (rose) - dyrkes hovedsageligt i Aegialia og bjerget Achaia i NW Peloponnes såvel som i andre dele af Grækenland. En let og elegant variant, Roditis producerer levende vine med udtalt syre og intens næse, der bringer smagen frem af citrusblomster, fersken, melon og nyslået græs.
Malagousia, som blev reddet fra udryddelse i 1980'erne, er i dag en af de mest populære og lokkende græske hvide varianter. Duftende, krydret, elegant og med en kompleks karakter, Malagousia griber dig med sin rige smag, sprøde syre og frugtige mundfornemmelse.