

Trachanas sur “Tis giagias” 500g
29.50 kr.
Det kaldes “surt”, fordi man traditionelt brugte den resterende mælk eller yoghurt, der var blevet sur. Tis giagias (=bedstemors) Sur Trachanas er lavet i Tripoli, Pelopponese, og er tilberedt efter en traditionel opskrift, som er blevet videregivet fra generation til generation, siden 1967.
Trachanas eller Trahanas eller Tarhanas koges som en tyk suppe. For at lave mad, tilsæt salt og smør til kogende vand eller mælk, tilsæt pasta, rør af og til og lad koge i 20 minutter. Server med fetaost på toppen, til et lækkert måltid.
Vægt | 0.7 kg |
---|---|
Brand |
På lager
Sour trachanas er en autentisk græsk tør pasta, lavet med hvede, æg og mælk. Det kaldes “surt”, fordi man traditionelt brugte den resterende mælk eller yoghurt, der var blevet sur. Sitos Sour trachanas er lavet i Tripoli, Pelopponese, Grækenland, og er tilberedt efter en traditionel opskrift, som er blevet videregivet fra generation til generation.
Trachanas eller Trahanas koges som en tyk suppe. For at lave mad, tilsæt salt og smør til kogende vand eller mælk, tilsæt pasta, rør af og til og lad koge i 20 minutter. Server med smuldret Arahova fetaost på toppen, til et lækkert måltid.

Gaver efter eget valg!

Op til 2 dages levering!

Mulighed for gratis levering!

Autentiske græske produkter!
NÆRINGSINDHOLD |
pr. 100g. |
---|---|
ENERGI | 1505kj / 306kcal |
TOTAL FEDT | 3,4g |
- Mættede fedtsyrer | 1,8g |
TOTAL KULHYDRATER | 67,5g |
- Sukkerarter | 7,3g |
PROTEIN | 13,1g |
SALT | 0,14g |
Ingredienser: mel, surmælk (10%), mælk (2%). |
Opbevares på et køligt og tørt sted og ikke under solen. |