Viser alle 10 resultater

Agrino Fino-Nihaki ris 500g

SKU: 1331
18.50 kr.
Agrino fino-nihaki, er en græsk hvid langkornet ris. Den dyrkes hovedsageligt i det centrale Makedonien, er ideel til pilaf og salater.

Agrino glasé ris 500g

SKU: 1330
17.95 kr.
Agrino glase, hvid mellemkornet ris af fin kvalitet. Dyrkes hovedsageligt i regionerne Acheloos og  det Centrale Grækenland. Dens bløde tekstur gør den ideel til supper, risengrød og desserter.

Agrino Lais-Karolina ris 500g

SKU: 1332
19.99 kr.
Lais-Karolina er en græsk, hvid, mellemkornet ris af høj kvalitet. Dyrket af en gruppe landmænd ved Serres. Ved kogning bliver risene dejlige bløde uden at bryde kornet, hvilket gør den ideel til risotto og pilaf.

Agrino Parboiled ris 500g

SKU: 1333
12.50 kr.
Agrino Parboiled eller forkogt ris, er en græsk langkornet ris af fremragende kvalitet, der altid forbliver ’kornet’. Den dyrkes i deltagerne ved floderne Aliakmons og Axios. Den er parboiled og får sin gullige farve fra dens ydre skald under forarbejdningen. Parboiled er metoden til hydrotermisk behandling, hvor riskornet nedsænkes i varmt vand og damp, hvilket resulterer i, at alle dets næringsstoffer spredes inde i kornet, samtidig med at risene bliver endnu mere velsmagende og fyldigere. Ideel til pilaf.

Bønner Medium Agrino 500g

SKU: 1341
19.50 kr.
Hvide bønner har mange  anvendelsesmuligheder. De smager fantastisk, og bidrager med et højt indhold af kostfibre og vigtige vitaminer og mineraler. Gode i gryderetter, i supper, marinerede i kolde salater, eller blandet med olivenolie og krydderier, eller som et lækkert tilbehør til  kød eller grøntsage.

Bønner Store “Gigantes” Agrino 500g

SKU: 1340
39.99 kr.
Hvide bønner har mange  anvendelsesmuligheder. De smager fantastisk, og bidrager med et højt indhold af kostfibre og vigtige vitaminer og mineraler. Gode i gryderetter, i supper, marinerede i kolde salater, eller blandet med olivenolie og krydderier,eller som et lækker tilbehør til  kød eller grøntsage.

Gule ærter 3ALFA (Fava) 500g

SKU: 1344
19.50 kr.
Fava eller gule ærter er enkel, velsmagende og med stor ernæringsværdi. Gule ærter kan serveres i form af puré, med lidt citronsaft og masser af olivenolie, med hakket løg og kapers eller med tomat og oliven. Den passer særligt godt som tilbehør til fisk og skaldyr.Som suppe sammen med forskellige grønsager eller gule ærter kan bruges til at berige vores salater eller risotto.

Kikærter 3ALFA Large 500g

SKU: 1345
37.50 kr.
Tørrede kikærter er en af de lækreste bælgfrugter fra det græske køkken.Ideel til suppe eller traditionelle opskrifter. Kikærter er rige på fosfor, magnesium, calcium og jern samt vitaminerne B, K, E og C.

Linser små 3ALFA 500g

SKU: 1343
25.00 kr.99.95 kr.
Tørrede Linser er udover at være nærende, også en garanti for et lækkert måltid. Vi foretrækker dem normalt kogt som suppe. Men de er også dejlige som salat, i kombination med rå grøntsager og som tilbehør til kød.

Sorte øje bønner 3ALFA 500g

SKU: 1342
19.50 kr.
Sorte øje bønner 3A med en duftende aroma, cremet tekstur og speciel smag. Perfekt til salater eller andre sunde opskrifter.