14.95 kr.Original price was: 14.95 kr..7.50 kr.Current price is: 7.50 kr..
Basilikum har en aromatisk let krydret og peberagtig smag . Er velegnet til at have stående i køkkenskabet, så du altid har mulighed for at pifte alverdens retter op. Kan bla benyttes i Tomatretter, salater, pesto, pastaretter, krydderolier og eddiker.
119.00 kr.Original price was: 119.00 kr..109.00 kr.Current price is: 109.00 kr..
Druesort: Moschofilero
Årgang: 2021
Moschofilero er den mest berømte og kendte hvidvin. Det er en særdeles aromatisk vin, i sortens bedste udtryk, som med internationale udmærkelser, men hovedsageligt med forbrugerens præference, fortjent har vundet international anerkendelse.
Indeholder sulfitter.
14.95 kr.Original price was: 14.95 kr..7.50 kr.Current price is: 7.50 kr..
Dittany er en unik aromatisk plante, som kun vokser vildt i bjergende på Kreta. Den dyrkes, til fremstilling af en fortræffelig urtete. Dittany urtete har en behagelig stærk, skarp og let bitter smag samt en aromatisk duft.
NOYNOY Light er produceret af 100% komælk af fremragende kvalitet, med en simpel traditionel opskrift, der tilbyder mælkens næringsværdi og den vidunderlige smag af NΟUNOU med mindre fedt.
Evaporeret (eller Fordampet) NOYNOY mælk er produceret af 100% komælk af fremragende kvalitet, med en simpel traditionel opskrift, der tilbyder mælkens næringsværdi og den vidunderlige smag af NOYNOY med mindre fedt.
Den mest traditionelle korte pastaform, kendt fra bedstemors traditionelle græske opskrifter. Kritharaki Orzo har form som et hvedefrø og er meget velsmagende.
Tørrede Linser er udover at være nærende, også en garanti for et lækkert måltid. Vi foretrækker dem normalt kogt som suppe. Men de er også dejlige som salat, i kombination med rå grøntsager og som tilbehør til kød.
Agrino glase, hvid mellemkornet ris af fin kvalitet. Dyrkes hovedsageligt i regionerne Acheloos og det Centrale Grækenland. Dens bløde tekstur gør den ideel til supper, risengrød og desserter.
Lais-Karolina er en græsk, hvid, mellemkornet ris af høj kvalitet. Dyrket af en gruppe landmænd ved Serres. Ved kogning bliver risene dejlige bløde uden at bryde kornet, hvilket gør den ideel til risotto og pilaf.
Agrino Parboiled eller forkogt ris, er en græsk langkornet ris af fremragende kvalitet, der altid forbliver ’kornet’. Den dyrkes i deltagerne ved floderne Aliakmons og Axios. Den er parboiled og får sin gullige farve fra dens ydre skald under forarbejdningen. Parboiled er metoden til hydrotermisk behandling, hvor riskornet nedsænkes i varmt vand og damp, hvilket resulterer i, at alle dets næringsstoffer spredes inde i kornet, samtidig med at risene bliver endnu mere velsmagende og fyldigere. Ideel til pilaf.
Hvide bønner har mange anvendelsesmuligheder. De smager fantastisk, og bidrager med et højt indhold af kostfibre og vigtige vitaminer og mineraler. Gode i gryderetter, i supper, marinerede i kolde salater, eller blandet med olivenolie og krydderier, eller som et lækkert tilbehør til kød eller grøntsage.
Hvide bønner har mange anvendelsesmuligheder. De smager fantastisk, og bidrager med et højt indhold af kostfibre og vigtige vitaminer og mineraler. Gode i gryderetter, i supper, marinerede i kolde salater, eller blandet med olivenolie og krydderier,eller som et lækker tilbehør til kød eller grøntsage.
Fava eller gule ærter er enkel, velsmagende og med stor ernæringsværdi. Gule ærter kan serveres i form af puré, med lidt citronsaft og masser af olivenolie, med hakket løg og kapers eller med tomat og oliven. Den passer særligt godt som tilbehør til fisk og skaldyr.Som suppe sammen med forskellige grønsager eller gule ærter kan bruges til at berige vores salater eller risotto.
Tørrede kikærter er en af de lækreste bælgfrugter fra det græske køkken.Ideel til suppe eller traditionelle opskrifter. Kikærter er rige på fosfor, magnesium, calcium og jern samt vitaminerne B, K, E og C.
Tørrede Linser er udover at være nærende, også en garanti for et lækkert måltid. Vi foretrækker dem normalt kogt som suppe. Men de er også dejlige som salat, i kombination med rå grøntsager og som tilbehør til kød.